


Od wtorku 21 marca, zapraszamy do nas po wydłużonej przerwie na ratrakowanie. Dzięki wydłużonemu czasowi przerwy śnieg będzie lepiej związany, trasa twardsza. Nowe godziny przerwy na ratrakowanie to 16:00 do 17:30. Zapraszamy
Aktualnie panują dobre warunki narciarskie. Trasy są w dobrym stanie, ze względu na ostatnie opady śniegu i systematyczne ratrakowanie. Trasy nr 1 i 2 są pokryte grubą warstwą śniegu, a trasa nr 3 jest aktualnie czynna z miejscowymi przetarciami. Pogoda w powietrzu sprzyja jazdzie na nartach, temperatura jest umiarkowana. Zapraszamy wszystkich miłośników narciarstwa do odwiedzenia […]
Po zakończeniu Pucharu Nowej Osady w narciarstwie alpejskim, chcielibyśmy jeszcze raz podziękować wszystkim uczestnikom, którzy brali udział w tych wspaniałych zawodach. Dzięki Waszemu zaangażowaniu i ciężkiej pracy, impreza była wielkim sukcesem i pozostanie w naszej pamięci na długo. Chcielibyśmy również serdecznie podziękować sponsorom, szkółkom narciarskim Beskid, Xtraining i Zimowy Raj, wypożyczalniom Carving, Winter Group i […]
Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Używamy plików Cookies aby zapewnić jak najlepsza obsługę naszej strony internetowej.
Wyrażenie zgody na przetwarzanie plików Cookies pozwoli na wyświetlenie wszystkich elementów serwisu w sposób dostosowany do Państwa preferencji.
Pliki Cookie przetwarzane przez nas jak i naszych zaufanych partnerów pozwoli na wyświetlenie treści dostosowanej do Państwa zainteresowań, natomiast pozwolą nam na ulepszenie serwisu poprzez analizę: ruchu na stronie, urządzeń i przeglądarek, zainteresowań odbiorców, reakcji na poszczególne posty i tym podobne informacje.
Państwa pliki Cookie będą profilowane aby mogli Państwo otrzymać informacje o aktualnościach, również po opuszczeniu serwisu internetowego, przy pomocy sieci reklamowej zaufanych partnerów biznesowych.
Klikniecie przycisku „Zgadzam się” powoduje wyrażenie zgody na przetwarzanie plików Cookie. Więcej o plikach Cookie można przeczytać na stronie: http://wszystkoociasteczkach.pl/.
W przypadku nie wyrażenia zgody na przetwarzanie plików Cookie, prosimy o otwarcie serwisu w trybie prywatnym przeglądarki.